5 x de leukste bedrijfsuitjes in Alkmaar

De leukste bedrijfsuitjes in Alkmaar

Voor teambuilding, een speciale gelegenheid of om buiten werktijd andere talenten te ontdekken. Bedrijfsuitjes zijn booming! We kennen Alkmaar – met haar rijke geschiedenis – natuurlijk allemaal als ‘de kaasstad van Nederland’, maar je kan er ook geweldig feesten met je collega’s. 5 x de leukste bedrijfsuitjes in Alkmaar.

1. Escape rooms in Alkmaar

Escape rooms staan met stip op nummer 1 als het om bedrijfsfeestjes gaat. We breken graag ons hoofd over aanwijzingen en codes, om zo uiteindelijk de weg naar buiten te vinden. In Alkmaar kan het ook anders! Tijdens  Escape in the City worden jij en je collega’s middenin het centrum van Alkmaar geboeid…op een onverwacht moment! In een tocht door de stad gaan jullie op zoek naar aanwijzingen die tot jullie bevrijding leiden. Escape Diner Alkmaar combineert het nuttige met het aangename en laat jullie ontsnappen onder het genot van een hapje en een drankje.

2. Sportieve bedrijfsuitjes in Alkmaar

Sporten schept een band. Samen met je team strijden voor een plek op het erepodium, helemaal stuk gaan en uiteindelijk gezellig naborrelen in de kantine. In Alkmaar werken ze graag samen met jou en je collega´s aan jullie conditie. Tijdens een workshop Body Percussie bijvoorbeeld, een kickboks clinic of een bedrijfssportdag.

3. Workshops

Iets nieuws leren tijdens jullie bedrijfsuitje in Alkmaar? Portretschilderen in pop-art stijl – gezellig je collega’s tekenen! Boogschieten – niet op je collega’s uitproberen! Een workshop Percussie – lekker met z’n allen rammen op die trommel! Het is allemaal mogelijk. De leukste workshops en andere bedrijfsuitjes in Alkmaar boek je op Uitjeseneten.nl

4. Themafeestjes

Is er een speciale gelegenheid voor jullie personeelsfeestje? Een jubileum bijvoorbeeld of een surprise party voor de big boss. Ga dan voor een themafeestje. Pubquizzen zijn erg in trek, maar ook levend Monopoly of Stratego is een echte must do voor collega’s onder elkaar! Zelf een thema kiezen kan natuurlijk ook. Een paar tips: het foute feest, pimps & ho’s, Ibiza of een over the top Christmas party.

5. City spellen

Ontdek Alkmaar in stijl: met een city spel. Maak jacht op een beruchte crimineel in The Hunt Alkmaar. Maak een interactieve stadsontdekkingstocht met diverse foto- en filmopdrachten. Of speel samen met je collega’s Expeditie Robinson na in de stad. Alles uiteraard onder professionele begeleiding!

Share: