Shoppen in Deventer: sla deze winkels niet over!

Shoppen in Deventer

In de historische binnenstad van Deventer kun je niet alleen goed kunst en cultuur snuiven, het is ook prima shoppen in Deventer. Geen grote shopping malls en internationale ketens, maar bijzondere boetiekjes en producten met een verhaal. Ontdek verborgen pareltjes die je je nog niet kende en kom terug met een eyecatcher die niemand anders heeft!

De leukste winkels om te shoppen in Deventer

Holy Cow

Holy Cow is een kek boetiekje voor alle hebbedingen die je maar kunt bedenken. Van gekke roze koeienbeeldjes, kletspotten en koffiebekers tot kleding en ansichtkaarten. Holy Cow ligt aan de Grote Overstraat 49 en is te herkennen aan de vrolijke roze deuren en kozijnen.

PLEK

PLEK is een conceptstore voor dames en heren. Je vindt er kledingmerken die nergens anders in Deventer te vinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan Love Stories, Filippa K en Rains. Maar PLEK is niet alleen voor kledinglovers, je kunt er ook shoppen voor home deco of gezellig aanschuiven voor een kopje koffie. Waar? Engestraat 15-17.

Patti

Patti is the place to be voor modebewuste Deventenaren Рof voor iedereen die er een dagje komt shoppen. De collectie bestaat uit sneakers en kleding en vooral om dit laatste staat Patti bekend. Merken als Daily Paper, Fila en Black Banana’s sieren de etalage en ook special editions scoor je bij Patti. Adres: Broederenstraat 20.

Zien en gezien worden

Zien en gezien worden is een gespecialiseerde optiek aan de Broederenstraat. Je kunt er terecht voor oogzorg, contactlenzen en een oogmeting. Bij binnenkomst wordt je omringd door stijlvolle modellen voor een fijne prijs. Er is ook een speciale afdeling met stoere kinderbrillen, want een bril is tegenwoordig niets om je voor te schamen maar juist hartstikke hip.

Deventer Koekwinkel

Wie Deventer zegt, zegt Deventer Koek. Het koekwinkeltje van Bussink is een authentiek ingerichte koffie- en theeschenkerij aan de Brink. Met verse koek uit eigen oven en de verkoop van alle Deventer Koeksoorten die er zijn. Het is ook mogelijk om er een eigen cadeaupakket samen te stellen met al die heerlijke koeksoorten.

Share: